Diensten

De Kapschuur te Naarden is een plek waar jong en oud samenkomen. Een gezellige plek waar u kunt genieten van een heerlijke lunch, een smakelijk diner, maar u kunt er ook terecht voor een drankje of een lekker kopje koffie met een stuk taart.


Evenementen

Zodra het mogelijk is kunt u ook bij ons terecht voor een leuk evenement. Recepties, borrels, themafeesten, niets is ons te gek. Wij kunnen u het hele pakket aanbieden waaronder, de catering, de aankleding en ook staat onze huisfotografe voor u klaar. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

High tea / wine

Iedereen in Nederland is wel bekend met de term High tea, maar wist u dat dit afkomstig is vanuit de Engelse term “Afternoon tea”? Dit is een theeceremonie met wat lekkere hapjes. De hapjes bestaan uit zowel zoete als hartige gerechten. De High tea is meestal rond lunchtijd of vroeg in de avond. Tevens organiseren wij ook een High wine. Dit wordt gehost door een vinologe die u mee neemt in een wereld van mooie en smaakvolle wijnen. Uiteraard met wat lekkere hapjes. Beiden zijn alleen op aanvraag te boeken vanaf 8 personen en kan ook in combinatie met een evenement. Neem contact met ons om de mogelijkheden door te nemen.

Kinder partijtjes

Wanneer uw kind jarig is dan hoort daar natuurlijk ook een kinder partijtje bij! Krijgt u het al Spaans benauwd bij het idee van het organiseren van een kinder partijtje en heeft u geen idee waar te beginnen? Geen probleem wij helpen u graag en verzorgen van A tot Z het hele kinder partijtje. Niet alleen hebben wij een speelhoek waar de kinderen kunnen spelen, maar ook op nog geen 20 meter afstand bevindt zich een speeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen los gaan, daarnaast een super leuke en leerzame speurtocht door de Vesting. Na het actieve gedeelte is het natuurlijk tijd om samen te gaan eten. Speciaal voor de kinder partijtjes kunnen de kinderen genieten van onbeperkte pannenkoeken en limonade! Twijfel je nog? Kom gerust een keer langs of neem met ons contact op en samen zorgen wij voor een onvergetelijk feestje van uw kind.