Contact


Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie die op de website te vinden is? Dan kunt u ons benaderen via de e-mail, telefoon of het onderstaande contactformulier.


Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00 – 22:00
Donderdag
12:00 – 22:00
Vrijdag
12:00 – 22:00
Zaterdag
12:00 – 22:00
Zondag
12:00 – 22:00

Bereikbaarheid

De Kapschuur bevindt zich naast de Grote Kerk middenin de Vesting. De Vesting is goed bereikbaar zowel met de auto als met openbaar vervoer. Naarden Vesting ligt direct naast de snelweg de A1, maar is ook goed bereikbaar binnendoor vanuit Bussum.

Parkeren

In de Vesting kunt u vrij en onbeperkt parkeren op diverse parkeerterreinen, zoals op het Adriaan Dortsmanplein en op Bastion Nieuw Molen. Tevens kunt u ook net buiten de vesting parkeren, zoals bij de Amsterdamse straatweg en op de Abri nabij de kapitein Meijerweg.

Let wel op: op het Adriaan Dortsmanplein Naarden is parkeren niet toegestaan van vrijdagavond 18.00 uur tot zaterdag 16.00 uur in verband met de wekelijkse markt. In diverse straten in Naarden Vesting gelden ook blauwe zones o.a. bij het Stadhuis, het Arsenaal en de Grote Kerk. Hier kunt u met een parkeerschijf maximaal 1 uur parkeren.

Openbaar vervoer

Naarden vesting is tevens ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanuit Amsterdam kunt u binnen een uur in de Vesting staan! U kunt de trein pakken naar NS-station Naarden-Bussum en vervolgens bus 110 (richting Weesp via Muiden P+R) en uitstappen bij halte Westwalstraat in Naarden Vesting. U kunt ook vanaf NS-station Naarden Bussum een fiets huren of komen wandelen. Vanaf NS-station doet u er fietsend nog geen 10 minuten over, gaat u toch lopen dan bent u er binnen een half uur. Vanaf de bushalte is het ongeveer 5 minuten lopen naar De Kapschuur Naarden.